Nyheter

02.09.2018: Drammensmaraton

Postet av: Per Inge 02.09.2018

Drammensmaraton har flere distanser å by på. Men Bøler IF Friidrett har også flere løpere å by på, og vi stilte denne gang med seks løpere fordelt på tre ulike distanser.

Våre deltakere i Drammensmaraton 2018

5 km: Mads Blomfeldt
10 km: Øyvind Mehus Sjursen, Heidi Pharo og Hans Anders Brastad
21 kilometer: Tony Gjerde og Vegard Brox.

Resultatene ble absolutt gode for Bøler-løperne.

Mads løp 5 km på 17:33 og ble dermed totalt nummer 5 og nummer 2 i klassen M40-44.

Øyvind løp 10 km på 34:50 og ble nummer fem totalt - men det gikk raskt nok til at han vant klassen M40-44. Heidi løp på 36:00, og vant både K23-34 og hele dameklassen i imponerende stil samtidig som det bare var 10 menn som løp raskere. Hans Anders fikk tiden 50:58, og plasserte seg som nummer 136 blant herrene og nummer 13 i M50-54.

Tony løp 21.1 kilometer så raskt som 1:15:19, og denne tiden sikret ham en 12. plass totalt og seieren i klasse M35-39. Vegard løp på 1:23:49. Tiden ga Vegard en totalplassering blant mennene på nummer 38, og en fjerdeplass i klasse M40-44.

Vi gratulerer alle sammen med fine resultater.

Sylvain Cavatz har laget flotte bilder fra Drammensmaraton, og du kan se dem her (Klikk).

Drammensmaraton har hjemmeside her, hvor du kan se samtlige resultater (Klikk).