Nyheter

Klasseseier til Hermann Bruun i Skåla Opp.

Hermann Bruun vant klassen M50-54 med tiden 1.28.30 under årets Skåla Opp
i Loen på Vestlandet. Den sterke tiden holdt til 41. plass sammenlagt blant de 756 fullførende i konkurranseklassen. Jon Ilseng deltok også og tok en fin 8.plass i klassen M45-49 med tiden 1.33.44.

Postet av: Anonym 17.08.2015

I tillegg til de snaut 756 fullførende i konkurranseklassen er det i tillegg 962 som fullførte i trimklassen. Det er med andre ord en aldri så liten folkevandring opp på Skåla denne dagen. Skåla Opp er ikke bare et  flott løp, dette er også en naturopplevelse i fantastiske omgivelser - med en rekke fantastiske løper på startstreken. Løpet ble vunnet av Joseph Grey fra USA, mens man finner en såpass kjent løper som Killian Jornet helt nede på 9.plass. Et meget sterkt felt med andre ord! Vi merker oss også evigunge Kristen Skjeldal på 8. plass med den svert gode tiden 1.17.10.

Vi gratulerer alle som gjennomførte, men spesielt Hermann Bruun!