01.06.2006 Terrengløp Skogly
Bedriftsløp i Trondheim
Trygve løp 6 km terrengløp og fikk god motstand fra sin bedre halvdel.
Da var det atter duket for familieduell hos Reitan/Bostad da begge stilte til start i et 6km langt terrengløp som inngår i bedriftskarusellen i Trondheim. Løypa går over 2 runder à 3km (ikke kontrollmålt), på fortrinnsvis sti og er småkupert med et par bratte motbakker. I tillegg er det partier med myr, så løypa må sies å være tung. Likevel var det en flott trasè, og den innbød til god innsats!

Som vanlig løp Runa fra i motbakkene, mens Trygve halte innpå i de lengre og slakere utforpartiene. Ved passering en runde var feltet, som opprinnelig bestod av 4 løpere, minsket til 3. Runa dro og klarte å holde farten oppe, selv med en rask åpning på 10.04 på første runde. Etterhvert slapp også tredjemann i feltet, og det var kun Runa og Trygve igjen i nevnte rekkefølge. Ca. 800m fra mål løp Trygve forbi i en nedoverbakke, men på flatene som fulgte tok kreftene slutt. Runa spiste seg innpå, og i ei kneik et par hundre meter før mål rykket hun fra. I mål var avstanden 6 sekunder, og nederlaget var et faktum for Bølerløperen!

Etter hukommelsen er dette tidene for de tre første:

Runa Bostad, SK Vidar 20.35
Trygve Reitan, Bøler 20.41
Even Løkken, Strindheim 21.29

De komplette resultatene vil etterhvert foreligge her.

Med tanke på tider var dette sterke løp av begge. De siste 3 års vinnertider i denne løypa har vært som følger: