Nøklevann Rundt 12. oktober 2024

Sidene for Nøklevann rundt 2024 oppdateres fortløpende

Nøklevann Rundt arrangeres fra Haraløkka idrettsanlegg ved Bøler i Oslo og er et Kondis-kvalitetsløp.

Arrangør er Bøler Idrettsforening, Friidrettsgruppa.

Nøklevann Rundt ble arrangert for første gang i 1982. I 2024 arrangeres løpet for 43. gang.

Tidsskjema:
Se menypunkt venstre side

Påmelding:
Se menypunkt venstre side

Garderobe:
Det er garderober på klubbhuset til Bøler IF.  

Toaletter:
Det vil være 12 utleietoaletter like ved klubbhuset i tillegg til 4 toaletter på klubbhuset

Adkomst, parkering og kollektivtilbud:
Egen parkeringsplass for Haraløkka idrettsanlegg, adkomst fra Bølerlia. Ca. 400 m å gå fra parkeringsplass til startnummerutdeling. Det er også utfartsparkering ved Østmarksetra, ca. 600 m å gå fra parkeringsplass til startnummerutdeling. Se kart med veibeskrivelse fra Ytre Ringvei til parkering her

Det er flere muligheter ved å benytte kollektivtilbud. Benytt T-bane linje 3 Mortensrud og gå av på Ulsrud eller Bøler, eller benytt bussrute 76 og 79 og gå av på holdeplass Olav Nygards veg eller Bøler. Se ruter.no for rutetider.

Merking av løyper:
10 km er merket med rød/hvit/blå bånd. 5 km er merket med blå bånd. Det er følgesyklister foran teten.

Kafeteria:
Det er kafeteria i klubbhuset og salg ute.  

Informasjon:
Utførlig informasjon finnes ved å klikke på menypunktene på venstre side.

For mer informasjon, ta kontakt på e-post til nvr@bif-friidrett.no.


Invitasjon til paraidrettsløpet på Nøklevann Rundt
Bøler IF er stolte av å kunngjøre at Nøklevann Rundt, Oslos populære Kondis-kvalitetsløp, nå åpner opp for paraidrettutøvere! Det blir en unik mulighet for alle med nedsatt funksjonsevne som ønsker å delta i en spennende og inkluderende løpsopplevelse.

Vi inviterer alle interesserte paraidrettsutøvere, uavhengig av funksjonsnedsettelse, til å delta i denne spennende løpsbegivenheten. I Bøler ønsker vi å skape et inkluderende idrettsmiljø der alle gis muligheten til å delta og utfolde seg. Vi har som mål å legge til rette for en positiv og støttende opplevelse for alle deltakere. Nøklevann Rundt er et av Oslos mest ikoniske løp, og i år arrangeres det for 43. gang. Nå ønsker vi å integrere paraidrett og dermed gi enda flere utøvere muligheten til å utfordre seg selv! 

Start: klokken 13:25

For parautøvere er løpet gratis. Men for at vi skal kunne vite hvor mange som kommer og legge best mulig til rette for alle, er det nødvendig med påmelding. Lenke til påmelding kommer her.

Starten i paraløpet er på samme sted som de andre løpene som inngår i NVR-arrangementene, og deretter løpes/gås/rulles det ut på en runde på ca. 500 m.

Vi oppfordrer deg til å utfordre deg selv, sette nye mål og skape minner sammen med andre engasjerte paraidrettsutøvere. Uansett om du er en erfaren løper eller deltar for første gang.

Bli med oss på Nøklevann Rundt og bli inkludert i en av Oslos aller fineste løpsopplevelser! Del denne invitasjonen med venner, familie og alle som kan være interessert i å delta.

Sammen kan vi skape en fantastisk dag fylt med idrettsglede og fellesskap. Vi ser frem til å se deg på startstreken!