Nyheter

31.08.2012 Historisk Bøler-seier i UM i friidrett

Marie Synnøve Qvale vant 3000 meter i UM klasse J18-19 på Askøy fredag 31. august.

Reportasje med bilder fra løp og premieutdeling på kondis.no. Du kan se resultater og bilde av dagens vinner her.

Nå (6.9) også med flott reportasje i Nordstrand Blad /Ditt Oslo, med tittelen "Qvale satte Bøler på friidrettskartet" - klikk her!

Postet av: Per Inge 05.09.2012

Marie Synnøve forteller selv følgende om sitt løp: Kjente meg i god form før løpet. Lå på 2. plass frem til det var 300 meter igjen, da jeg løp opp i tet og vant på tiden 10:36,64. Var jevn fart hele veien, men den siste runden gikk litt raskere. Merket at jeg hadde mye å gå på da jeg kom i mål, så burde vel ha løpt forbi litt tidligere. Alt i alt er jeg fornøyd med egen prestasjon. Var gøy å prøve seg på en ny distanse.