Reise til Bøler, Haraløkka

Arena

Hvordan komme til Haraløkka idrettsanlegg
Haraløkka idrettsanlegg ligger 1 km fra Bøler senter i Oslo og ca. 46 km fra Gardermoen og ca. 9 km fra Oslo sentralstasjon. Informasjon om parkering her 

Fra Gardermoen: Det går Flytog hvert 10. min til Oslo S. Derfra er det mulighet for T-bane til Ulsrud eller Bøler. Fra Gardermoen går det også flybuss, vi anbefaler Ruter app. 

Kollektivtransport i Oslo:
Ved Bøler senter er det T-banestasjon på linje 3 til Mortensrud og bussholdeplass for linje 76 Helsfyr-Hauketo og linje 79 Grorud - Holmlia. Rutetabeller og informasjon finnes hos Ruter. Det er 1 km gangavstand fra Bøler T-bane til start, sekretariat og garderober. Det er også mulig å benytte holdeplass Olav Nygards veg for buss linje 76 eller 79, eller T-bane linje 3 til Ulsrud. 

Hvordan komme til parkering ved Østmarksetra
Følg Ytre Ringvei til kryss/rundkjøring med Østmarkveien, det er skiltet fra rundkjøring til Østmarksetra. Informasjon om parkering her

Hvordan komme til parkering ved Haraløkka idrettsanlegg
Følg skilting fra lyskryss ved kryss Bølerlia/Ytre Ringvei ved Circle K Bøler.

Bil:
Ved bruk av bil kan man benytte ruteplanleggere. Det er 400 m å gå fra Haraløkka parkeringsplass til start, sekretariat og garderober. Det er ca. 600 meter å gå fra Østmarksetra parkeringsplass til start. 

Informasjon om parkering her