Nøklevann Rundt 2005

Årets løp gikk under svært gode forhold. De vakre høstfarvene rundt vannet er konstante for denne årstiden, temperaturen var denne gang optimal for løp, og overskyet vær med bløtt lys ga den best mulige Nøklevann-stemning rundt traséen. De som ikke løp i år gikk virkelig glipp av en stor løps- og naturopplevelse. Derfor ble vi i friidrettsgruppa enige om at dette vårt viktigste lokale løp fortjener en utvidet propaganda til neste gang, slik at mange flere får øynene opp for hvilket vakkert arrangement som avholdes midt i hjertet av Østmarka.

Vinnerne i år: Runa Bostad (16:51, ny damerekord i denne løypen) og Leif André Trøhaugen (16:21) fra Bøler på 5 km. I det lengste og klassiske løpet rundt Nøklevann var det Jessica Gunnarsson (38:19) og Kristian Breili (33:50) som løp seg til seier.

Mer Bøler ved Per Thomas
Runa Bostad ville riktignok ikke bli Bøler-løper, men likevel...

Nummer to, Helge Dolsvåg Bilde 2
Tredje beste herre, Frode Engelund Bilde 2 Og hvorfor ikke også enda et bilde? Aldri har vel en klokke vært så interessant.

Ti kilometer, damer:

Jessica Gunnarsson vant som nevnt, men her observerte vi noe bemerkelsesverdig. Jessica hadde nemlig følge med sin mann over målstreken, og den åpenbart vennlige og sporty mannens ansiktsuttrykk vitnet om hvordan han helhjertet deltok i sin kones løp. Selv om vi nok undret oss over at han klarte å holde følge med en så eminent løperske, syntes vi at syntes dette var en så sympatisk gest og så morsomt å se at det fortjente en hel sekvens. Siden den fotografiske opptaksfrekvensen i Bøler IF ligger på nærmere ni bilder i sekundet, fikk vi med oss de aller fleste detaljer da Jessica og hennes mann krysset målstreken: