Bølers barneleker


VIKTIG MELDING TIL BARN OG FORESATTE OM BØLERS BARNELEKER 2015

BØLERS BARNELEKER 2015 ER AVLYST

Dessverre har styret i Bøler IF Friidrett sett seg nødt til å avlyse Bølers barneleker 2015, som skulle vært avholdt lørdag 5. september.

Årsaken til avlysningen er forestående anleggsarbeider på Haraløkka i forbindelse med omlegging fra grusbane til kunstgressbane.Velkommen til barnelekene på Bøler, lørdag 05.09.2015!

Arrangør: Bøler IF Friidrett

Dette er de tradisjonelle barnelekene på Bøler, som i mange år har gledet små og store. Lekene er for jenter og gutter mellom 1-5 klasse. Vi kan love at det blir mye moro, og håper å se deg også i årets barneleker.

Oppdatert 6.8.2015
Grusbanen skal omgjøres til kunstgressbane. Det er derfor usikkert om barnelekene kan arrangeres på Haraløkka. Påmeldingen er stengt inntil videre

Sted: Grusbanen ved klubbhuset på Haraløkka

Tidspunkt: Lørdag 05.09.2015, kl. 13:00

Startnummerutdeling: Møt opp i god tid, startnummer deles ut fra 11:30

Øvelser: 60 meter, liten ball, lengdehopp.

Deltakerne betaler kr. 40 pr. øvelse, men kr. 100 for alle tre. Betalingen skjer når startnummeret hentes. Merk: Denne prisen gjelder for de som melder seg til lekene på forhånd. For de som melder seg på ved etteranmelding før start på Haraløkka, er prisen 50 kroner pr. øvelse og dermed kr. 150 for alle tre.

Påmeldingsskjema: Klikk her for påmelding

Etteranmelding: Mulig ved oppmøte på Haraløkka, men møt da opp fra 11:30 og ikke senere enn 12:30 for å være sikker på å bli med!

Vi ønsker dere velkommen, og husk at alle som deltar får flott medalje!

I tillegg til de tre tradisjonelle øvelsene, vil vi avrunde barnelekene med et løp hvor alle blir med og løper en runde rundt Haraløkka med mål ved klubbhuset. Dette løpet er ment som en morsom avslutning for alle, og det koster selvsagt ingenting ekstra å være med. Etter løpet blir det som vanlig deltakermedaljer til samtlige.

Kontakt ved spørsmål vedrørende Bølers barneleker: Send e-post til barneleker@bif-friidrett.no


Arkiv over tidligere års barneleker, med rikholdige billedgallerier