Nyheter

UM 2013 på Lillehammer

Da har fire av våre utøvere deltatt på årets UM, som ble arrangert på Lillehammer. Stevnet har vært fint gjennomført, men manglet kanskje noe av høytidligheten som man forventer ved et Norgesmesterskap. Ingen fanfarer ved medaljeutdelingene, og noe uorganisert innmars. Fredag hadde arrangøren helt glemt at det skulle være innmars. Føltes litt som et helt vanlig stevne, og ikke et mesterskap.

Likevel var det mange flotte idrettsprestasjoner på Stampesletta denne helgen, og dere kan lese om våre utøvere ved å trykke på mer

Alle resultater her
Marie Synnøve (J18/19) løp 3000m på fredag, og Sondre Aksel (G16) 800m på lørdag - løpene gikk tungt for begge. De har begge slitt med å komme i form, og valgte derfor å stå over søndagens øvelser. Noe er ikke helt som det skal - det har de særlig merket siste del av sesongen. Tobias (G15) lå lenge an til en bronseplass på 1500m hinder, men tapte tid i siste vanngrav, og endte på en 4.plass. På 800m satset Tobias friskt, og ledet klart første runde i sitt heat. På andre runde kom melkesyra, og da var det kjørt - endte likevel på en grei tid på 2:08:62. Ina (J15) løp 2000m. Det var andre gang hun løp denne distansen, og var veldig usikker på vilken fart hun skulle holde. Hun mente selv hun kunne ha holdt et høyere tempo, da hun ikke var ordentlig sliten før siste runde. Tiden ble 7:02:35.