Nyheter

Meget sterke prestasjoner fra Heidi og Inge

Oslo Maraton ble avviklet i strålende sol, men for enkelte ble det nok i varmeste laget til å prestere optimalt.

Heidi Pharo gjennomførte et glimrende løp, og ble norgesmester på halvmaraton på den sterke tiden 1.16.43 (foto: Sportsmanden). Også gjennomtrente Inge Hasund traff med formen, og imponerte med 1.13.25 i det varme været i den relativt tungløpte løypa, noe som holdt til 27. plass totalt. Vi har også bilder av de to på våre sider, og de kan dere se her - klikk.

Bøler IF Friidrett hadde mange løpere i aksjon denne solvarme lørdagen.

Postet av: Trond Olav 19.09.2015

Også Harald Skarpeteig og Jon Ilseng løp sterkt, og ble henholdsvis nr. 56 og 63 totalt på 1.18.34 og 1.19.20. Harald ble nr. 7 i klasse 35-39 år. Vegard Brox klarte ny pers med 1:23:26. Morten Torp løp på ca. 1:37.20. Tobias Hylleseth løp på 1:35:49 og ble nr. 8 i klasse 16-17 år. Laila Engelsen løp på 1:50:37.

Det var NM i halvmaraton, og mange av Bølerløperne som var påmeldt i NM-klassen er foreløpig ikke registrert i sine aldersklasser. Både Inge, Harald og Jon vil være høyt oppe blant sine jevnaldrende.

Trond Olav ble nr. 3 i klasse 55-59 år på tiden 1.22.54. Han var fornøyd med innsatsen, men tilhører - i likhet med Dominic, som ble nr. 6 i 40.44-klassen på 1.22.53 - gruppen som tåler varme dårlig. De løp siste halvdel sammen, og begge følte seg som kokte hummere ved målgang.

Ingrid Brastad og Ole Kristian Brastad løp 10 for Grete. Ingrid løp på 55:46 og Ole Kristian løp på 46:56.

Mer om Bølerløperes innsats kommer etter hvert som mer informasjon foreligger.

Løpere som kan tenke seg å skrive noen ord om egne opplevelser inviteres til å sende inn disse til post@bif-friidrett.no.