Nyheter

5.3.2017 NM innendørs veteraner Nes arena

Jon Ilseng og Richard Smitt-Ingebretsen deltok i NM innendørs veteraner med gode resultater. Richard vant gull i høyde med 1,56 og sølv i høyde uten tilløp med 1,32 og sølv i kule med 8,23. Jon vant gull på 3000 meter med 9.54.80.

Klikk mer for å se bilde og lese mer om løpet
Postet av: Hermann 05.03.2017

Jon beretter følgende fra sitt løp:

"Det var kun tre startende i min klasse, og kun en av disse jeg forventet kunne gi meg kamp og gullet, nemlig Lørenskogs habile løper Ole Gorm Berg. Etter en runde ledet jeg derimot med 30 meter og da virket den kampen i realiteten over. Heldigvis løp også klasse 40-44 i samme heat, så da var det bare å henge seg på. Roger Thompson fra Driv IL dro feltet i 14 runder, med arrangørklubbens Runar Sannerud på slep. Mellom meg og disse lå Spjelkavik og Omegns meget sterke 3000 meterløper Kristian Nedregård som har tider godt under 9-talle fra tidligere løp. Denne trioen spurtet fra meg på siste runden, med Sannerud først i mål etter en dramatisk spurtduell. Jeg god dro nytte av det sterke feltet og fullførte med stil på 9.54.80"