Nyheter

15.09.2018: Oslo Maraton

Postet av: Per Inge 15.09.2018

Bøler IF Friidrett hadde i alt 15 løpere med i årets Oslo Maraton-arrangementer:

Inge Hasund, Jon Ilseng, Espen Bago, Hege Kittilsen, Tony Gjerde, Vegard Brox, Per Morten Rennan, Jon Grunnan, Jan-Eirik Berntsen, Hanne Kristiansen-Haugland, Abelone Lyng, Ann Johnsen, Hans Anders Brastad, Anders Magnussen og Martin Johannes Lund.

Inge, Jon Ilseng og Espen løp maraton. Inge løp så godt at han fikk tiden 2.35.08, dette resultatet sikret ham en åttendeplass totalt i løpet som også var norgesmesterskap på distansen. I tillegg ble Inge nr. 2 i klassen M40-44, og han satte ny personlig rekord.

Bilder av Inge kan dere se her (Klikk).

Hege Kittilsen løp halvmaraton, og oppnådde 1:56:36.

10 km løperne våre fikk følgende resultater:

Tony: 33:20. Vi gratulerer ham med seier i klasse M35-39 i tillegg til ny god personlig rekord med hele 15 sekunder.
Vegard: 37:14.
Per Morten: 38:13.
Jon Grunnan: 38:17.
Jan-Eirik Berntsen: 38:57
Hanne Kristiansen-Haugland: 39:38
Abelone Lyng: 43:46
Ann Johnsen: 44:56
Hans Anders Brastad: 52:50