Nyheter

Nøklevann Rundt. Løpsinformasjon


Postet av: Hermann 25.02.2020

Informasjonen for Nøklevann Rundt 10. oktober oppdateres kontinuerlig framover. Se også informasjon i menypunkter på venstre side!

Påmelding
Påmelding åpner om kort tid via EQTiming, https://signup.eqtiming.no/?lang=norwegian&Event=noklevann og vil være åpen helt fram til startnummerutdelingen stenger kl. 1330 løpsdagen og vi oppfordrer til å melde på via EQTiming (debetkort, Vipps, faktura til e-post) på forhånd via PC, mobil eller nettbrett. Ved påmelding vil man umiddelbart få påmeldingsbekreftelse på e-post. 

Sted for løpet:

Haraløkka idrettsanlegg, Bøler i Oslo. Reise til Haraløkka:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/reise-til-boler-haralokka

Løyper:
Lang løype ble forlenget i 2019 til 10 km i forbindelse med etablering av Friplassen og blir beholdt i 2020. Det er lagt ut nytt løypekart, video, høydeprofil og gpx-fil. Løypekart, høydeprofil og videoer:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2

Løypemerking:
Lang løype 10 km er merket med Norgesbånd (rød, hvit, blå). 5 km er merket med blå merkebånd. Barneløpet er merket med ballonger. Det er merking for hver km, og de siste 500 meter er nedtelling for hver 100 meter. Det vil være følgesyklister foran teten i alle løyper. Se også løypekart og videoer.

Drikkestasjon:
Det er drikkestasjon etter 5.3 km i lang løype 10 km, og ved mål i alle klasser. Det er servering av saft og vann.

Sekretariat med mulighet for påmelding løpsdagen 10. okt:
Åpner kl. 1100. Sekretariatet er i kafeteria, 2. etasje klubbhuset. Her kan du gjøre endringer i påmelding. Skal du etteranmelde deg kan dette gjøres i sekretariatet, men vi anbefaler sterkt at dette gjøres via PC, mobil eller nettbrett og så gå direkte til startnummerutdelingen.

Startnummerutdeling Oslo Sportslager 8. og 9. oktober:
Torsdag 8. oktober kl. 1500-1900 og fredag 9. oktober kl. 1500-1800. Det er startnummerutdeling i løpsavdelingen i 2. etasje. Alle påmeldte til Nøklevann Rundt får 25% rabatt på løpesko og løpsbekledning hele uke 41, 5. - 10. oktober. Vis fram e-post eller SMS på mobil, eller noter startnummer. Alle påmeldte får tilsendt e-post med startnummer og startkort på SMS fra onsdag 7. oktober. Deretter blir e-post med startnummer tilsendt fortløpende etter påmelding. Oversikt over påmeldte og startnummer: klikk her

Startnummerutdeling Haraløkka 10. oktober:
I teltet foran klubbhuset, til 5 km kl. 1100-1230, til 10 km kl. 1100-1330, og til barneløpet kl. 1100-1215. Det blir ikke hengt opp startlister på papir. Vis fram e-post eller SMS på mobil, eller noter startnummer. Alle påmeldte får tilsendt e-post med startnummer og startkort på SMS fra onsdag 7. oktober. Husk derfor startnummer. Startnummer blir tilsendt alle deltagere på e-post eller SMS. Oversikt over påmeldte og startnummer, klikk her 

Startlister:
Klikk her
Alle deltagere får tilsendt e-post med startnummer fortløpende fra onsdag 7. oktober og kan vise den fram ved startnummerutdelingen. Startnummer fremkommer også på påmeldingsbekreftelsen på e-post ved påmelding etter 20. september.

Resultater:
Resultater vil foreligge her: https://live.eqtiming.com/52781# Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer (ikke barneløpet) har brikker, brikkene må ikke brettes! Yngste klasse på 5 km (7-10 år) rangeres kun alfabetisk. Det er også egne resultater for bakkesprinten ved Rustadsaga.

Tidsskjema:
Se her

Garderobe, dusj og toaletter:
Dusj og garderobe på klubbhuset ved start. Det er begrenset med garderober så vi anbefaler at man skifter hjemme. Det vil være 14 utleietoaletter som står ved klubbhuset, og toaletter i 1. og 2. etasje på klubbhuset.

Kafeteria:
Det er åpen kafeteria i 2. etasje på klubbhuset og salgsbord utenfor klubbhuset. Det er salg av pølser, pizzasnurrer, smoothie, vafler, kaker, mineralvann og kaffe, størst utvalg i kafeteria. Det er kun kontanter eller Vipps i kafeteriaen.

Parkering:
Følg anvisninger fra løypevaktene. Det er opprettet 46 kommunale elbil plasser på Haraløkka med takstgruppenr. 3054 og sone blå, for å benytte disse plassene må man lade. Øvrige plasser på Haraløkka er gratis, men det er altså betydelig mindre kapasitet for bensin- og dieselbiler på Haraløkka. Det er gratis parkering ved Østmarksetra, ved Ulsrud videregående skole og grusbanen ved Bøler skole, og i skolegården ved Bøler skole. Vær ute i god tid. 
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/parkering

Bagasjeoppbevaring
Bagasje kan leveres i på anvist plass. Arrangøren påtar seg intet ansvar for verdisaker.

Premiering:
Alle får medaljer når de kommer i mål. Premie til 3 beste totalt og klassevinnere på 5 km og 10 km. Mer informasjon om premiering, klikk her

Stand og utstillere
Det vil være stand fra Skullerud Sport Senter og Kondis

Tidligere vinnere
Klikk her

Reportasjer, bilder, video fra tidligere
Klikk her