Søk

Nøklevann Rundt 2019 - oppsummering og takk til alle


Postet av: Per Inge 13.10.2019


Nøklevann Rundt 2019 ble gjennomført den 12.10.2019.

Igjen ble det deltakerrekord.

10 km - 948 fullførende

5 km - 306 fullførende

Tilsammen  1254 deltakere fullførte de to "store" løpene.

Legger vi også til 160 i barneløpet, ser vi at det ble til sammen 1414 deltakere i de tre NVR-distansene. Hvis vi tar et kort historisk tilbakeblikk, så var fjorårets totale deltakerantall 1331 - også det var ny rekord som i år altså ble slått. 

Det gjør oss enda mer stolte og glade enn noengang. Den vedvarende store interessen for Nøklevann Rundt forteller oss at vårt spesielle skogsløp i en virkelig naturskjønn trasé er et godt produkt, og vi kommer til å fortsette å arbeide for å gjøre denne årlige løpsfesten mest mulig attraktiv for løpsglade i alle aldre og på alle nivåer. 

Vårt så ubetinget største og viktigste arrangement krever en omfattende planlegging gjennom hele året. Mange i Bøler IF Friidrett bidrar med stor innsats og ekte motivasjon, og resultatet har nok en gang vist seg å bli en flott løpsopplevelse i høstnatur.

Alle dere som har bidratt til Nøklevann Rundt 2019, både dere som var med på planlegging og gjennomføring og dere som sponset oss, får herved en stor og hjertelig takk for den viktige innsatsen som hvert år gjør løpet mulig.

Tusen hjertelig takk!

Per Inge Østmoen
Leder Bøler IF Friidrett