Nyheter

Nøklevann Rundt. Løpsinformasjon


Hermann 25.09.2020

Informasjonen for Nøklevann Rundt 10. oktober oppdateres kontinuerlig framover. Se også informasjon i menypunkter på venstre side!

Påmelding
Påmelding er nå stengt. Både 10 km kl 1100 og kl. 1400 er fulltegnet. 

Sted for løpet:
Haraløkka idrettsanlegg, Bøler i Oslo. Reise til Haraløkka:

http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/reise-til-boler-haralokka

Løype:
Lang løype ble forlenget i 2019 til 10 km i forbindelse med etablering av Friplassen og blir beholdt i 2020. Det er lagt ut nytt løypekart, video, høydeprofil og gpx-fil. Løypekart, høydeprofil og videoer:
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/loypetrase-2

Løypemerking:
10 km er merket med Norgesbånd (rød, hvit, blå). Det er merking for hver km, og de siste 500 meter er nedtelling for hver 100 meter. Det vil være følgesyklister foran teten i første pulje kl. 1100 og kl. 1400. Se også løypekart og videoer.

Drikkestasjon:
Det er ikke drikkestasjon ved Bremsrud etter 5.3 km i år pga. smittevern. Det er drikkestasjon etter målgang med servering av saft og vann.

Arena:
Respekter sperringer og funksjonærer. Det er strenge regler for arrangementer på kommunale anlegg i Oslo, og det er en forutsetning for arrangementet at vi følger disse. Pga. smittevern er det ikke adgang for publikum eller støtteapparat. Alle deltakere må fremvise startnummer for å komme inn. Deltakere som ikke har mottatt startnummer i posten må melde fra om dette senest fredag kl. 1800 for å bli satt opp på liste for å komme inn. 

Informasjon/sekretariat:
Åpen kl. 1000-1100 for gruppe 1 og kl. 1300-1400 . Det er ikke etteranmelding, kun oppretting av feil i påmelding og henting av startnummer for de som ikke har mottatt startnummer i posten. Det anbefales å melde inn feil på forhånd på e-post

Startlister:
Klikk her
Alle deltagere får tilsendt startnummer pr. post. 

Resultater:
Resultater vil foreligge her: https://live.eqtiming.com/52781# Resultatlisten viser nettotid. Alle startnummer har engangsbrikker, brikkene må ikke brettes! 

Tidsskjema:
Se her

Garderobe, dusj og toaletter:
Dusj og garderobe er stengt i år pga smittevern. Det er forutsatt at man kommer ferdig skiftet, løper og reiser hjem snarest mulig etter løpet. Det vil være 6 utleietoaletter som står like ved tennisbanene ved klubbhuset. Toalettene på klubbhuset er stengt pga. smittevern. 

Kafeteria:
Det er ikke kafeteria eller salgsbod i år. 

Parkering:
Følg anvisninger fra løypevaktene. Myndighetene ønsker at man unngår å bruke Haraløkka i forbindelse med Nøklevann Rundt. Det gratis parkering ved Østmarksetra og grusbanen ved Bøler skole. Det er ønskelig at man benytter grusbanen ved Bøler skole, det er innkjøring fra General Ruges vei. 
http://www.bif-friidrett.no/index.php/noklevann-rundt/parkering

Bagasjeoppbevaring
Bagasje kan leveres i på anvist plass. Arrangøren påtar seg intet ansvar for verdisaker.

Premiering:
Alle spriter hender og tar medalje når de kommer i mål. Premie til 3 beste totalt og klassevinnere på 10 km. Det er ikke bakkesprint i år. Premier ettersendes, det er ikke premieutdeling. Mer informasjon om premiering, klikk her

Tilbud på løpesko og løpstøy:
Alle deltakere får inntil 25% rabatt hos Oslo Sportslager på løpesko og løpstøy. Dette gjelder i 5.10-10.10. Det kan være enkelte løpesko som har mindre enn 25 % rabatt.


Stand og utstillere
Det er ikke stand i år pga. smittevern. 

Tidligere vinnere
Klikk her

Reportasjer, bilder, video fra tidligere
Klikk her