Nyheter

God Bølerinnsats på Ski

Bøler IF Friidrett stilte med seks deltagere i Skiløpet 2022. Trym og Harald løp 5 km, mens Vilde, Hermann, Birgit og Trond Olav fullførte den doble distansen. Løypa er variert og underholdende, men er ikke kjent for å være rask. Det var fine løpsforhold. Det ble klasseseire til Harald, Birgit og Trond Olav, mens Vilde og Hermann ble nr. 2 i sine klasser. Trym ble nr. 4 i meget tøff konkurranse i M14-15, på den sterke tiden 18:03, kun 27 sekunder langsommere enn sin spreke far. Vilde imponerte med å løpe på 40:19 i den tungløpte traséen.

Postet av: Trond Olav 03.09.2022
Bølerløperne samlet etter løpet. Fra venstre Hermann, Trym, Harald, Birgit, Trond Olav og Vilde. (foto: Bendik Drevvatne)
En meget sprek far-sønn-duo. Deres prestasjonskurver er i ferd med å krysses, men det har ikke skjedd riktig ennå. (foto: Hermann)