Nyheter

27.9.2009 Oslo maraton

På 3 km ble det 1. og 2. plass i 12-13 års klassen til Sondre Aksel og Endre og flott innsats av Eldar og Are. På hel- og halvmaraton var det mange som fikk det tungt mot slutten.

NB: Oppdatert av Per Inge tirsdag 29.09:

Bildene fra Oslo maraton er nå kommet. I det tette folkehavet som utviklet seg etter som løpet skred frem og de store massene dominerte var det umulig å oppdage alle dere Bøler-løperne, men her er de av dere jeg fikk øye på:

Bøler-løpere i Oslo maraton 2009

Postet av: Hermann 27.09.2009

På halvmaraton var Øystein lenge beste Bølerløper, men like etter 18 km fikk han kraftig sting og måtte roe kraftig ned slik at Arild ble vår beste løper. Harald og Kjetil løp mye sammen og Harald var litt sterkere mot slutten. Per Thomas var syk tidligere i uken og ble akkurat frisk til å løpe, løp jevnt med 1.30 fartsholderen.

Mellomtidene på helmaraton viser at både Keino, Kurth og Ole Kristian fikk det tungt mot slutten