Nyheter

Strålende Nøklevann Rundt 2009


Nøklevann Rundt ble arrangert for 28. gang lørdag 10. oktober. Forholdene var optimale, med kjølig og forfriskende høstluft, vindstille, og med en lun sol som gjorde det behagelig å oppholde seg på Haraløkka.

Totalvinnere på 10-kilometeren ble Øyvind Heiberg Sundby (bildet) og Jessica Gunnarson, mens Hanne Kristiansen og Martin K. Andersen var de raskeste på den halve distansen.

Med 482 fullførende totalt på 5 og 10 km - 24 flere enn i fjor - ble det ny deltagerrekord, for fjerde år på rad!

Oppdatert 16.10.2009 kl. 21:11:
Offisielle resultater - klikk her

Oppdatert av Per Inge 11.10.2009 kl. 22:58:
Bildegalleriet er nå kommet: Klikk her

Det gjøres oppmerksom på at komplette resultater fra samtlige tidligere utgaver av Nøklevann Rundt er tilgjengelig via vår unike løpsdatabase. Et besøk her anbefales!

Postet av: Trond Olav 10.10.2009

Fjorårsvinner Øyvind Heiberg Sundby slo til med den sterke tiden 32.29, og var dermed 31 sekunder foran Martin Kjäll-Ohlsson og 34 sekunder foran Gerhard Cornelissen. Forrige helg var Heiberg Sundby best av alle i "Oslos bratteste".

18-åringen Carl Fredrik Hagen vant sin klasse suverent, og ble nummer 4 totalt. En meget sterk prestasjon av den allsidige og fremadstormende unggutten, som hevdet seg i toppen i sin klasse i Birkebeinerrittet, og som er et råskinn også i skisporet.

Beste Bølerløper ble Øystein Mørk, som kom i mål 1 sekund bak Carl Fredrik, etter et durabelig spurtoppgjør.

Også i dameklassen var det en ung utøver som utmerket seg. Lokalkjente Jessica Gunnarsson tok en oppskriftsmessig seier, og var fornøyd med tiden 37.41. Annenplassen totalt ble inntatt av Rustad-jenta Tonje Kristine Myrvoll, som kun er 16 år gammel og som løp på 40.42 i den kuperte løypa.

Linker:

Flott billedreportasje fra kondis.no: klikk her

Billedserie fra Nordstrand Blad - 60 bilder, de aller fleste fra 5-kilometeren - klikk her