Nyheter

Bølergutt Anders Gløersen vant V-cuprenn i langrenn


Anders Gløersen i innspurt, juni 2006Anders Gløersen tok en meget imponerende seier i verdenscupsrennet i fristilsprint i Rybinsk i Russland søndag 16.12.07. Den sympatiske Bølergutten beseiret verdenseliten på en overbevisende måte, og er en flott representant for bydelen. Vi gratulerer på det varmeste!
Postet av: Trond Olav 17.12.2007

Anders er født og oppvokst på Bøler, og representerer bydelens store langrennsklubb Rustad IL. Det er lenge siden Bøler IF hadde noen aktiv langrennsgruppe - da må vi tilbake til 60- og 70-tallet. Rustad har gjennom mange års systematisk og hardt arbeid bygget opp en mønsterklubb, som er en av de aller største, beste og mest veldrevne i landet innen langrenn. Men bydelens beste løpeklubb er Bøler - Rustads spreke unggutter må finne seg i en solid dose bank av våre stafettveteraner i Holmenkollstafetten, år etter år.

Gløersentvillingene Anders og Øyvind er gode venner av Leif, og de har ved flere anledninger deltatt i Ulsrudvannet Rundt, der de har demonstrert sin store fysiske kapasitet. Anders har selveste løyperekorden, med 9.51 fra 2004.

Sist han deltok i UVR var i juni 2006 (bildet), da han løp på 9.56.
Han er hjertelig velkommen til neste år. Kan Leif by ham kamp da?
Gløersentvillingene ville naturligvis vært mer enn velkomne på Bølers ulike stafettlag - ikke minst i St. Olavssammenheng - Bølergutter som de er. Men moderne langrenn stiller krav til trening som ikke så lett lar seg forene med løping, så guttenes prioritering er i høy grad forståelig.

Linker:Rustads langrennsgruppe (med linker videre)