Einar HansenBøler stilte nok en gang med både seniorlag og veteranlag i Fjellhamarstafetten, og begge og oppnådde sterke tider: 25.55 og 26.24. Forholdene var i år helt perfekte.
Det var ekstra morsomt at seniorlaget hadde hele tre spennende nykommere: Harald Skarpeteig, Einar Hansen (bildet) og Sigurd Bøe.

Per Inge tok som vanlig en rekke skarpe og gode bilder. Linker til bildene finnes nederst i artikkelen.
Postet av: Trond Olav 24.04.2008
Løypa er nøyaktig slik den alltid har vært i hvertfall de siste 30 år, så det er interessant å sammenligne tider. Seniorlaget løp på 25.55 - en forbedring fra 26.07 fra i fjor, og samme tid som i 2005.

Veteranlaget løp på 26.24, en av våre aller beste veterantider i Fjellhamar gjennom tidene.

Nykommer Einar Hansen gjorde en imponerende innsats på sin 6. etappe, og fikk med 2.10 tredje beste etappetiden, iført joggesko (ikke stafettsko).

Øystein levererte også varene på sin etappe, med den sterke etappetiden 5.44. Han løp på 5.50 i 2006. En annen som fortjener å nevnes spesielt er Trond Knapper, som løp sin første stafett for Bøler. Veterangutten løp seks sekunder raskere enn vår "juniorlagets" sterke Hans Petter. Også Geir gjorde sine saker veldig bra. Flere kunne også vært nevnt.

I tabellen finnes lagoppstillingene, med etappetider og plassering i klassen pr etappe.

Sluttid 25:55 26:24

Som vanlig har vi fotografier fra konkurransen. Her er de beste bildene fra Fjellhamarstafetten 2008: