Nyheter

God Jul og Godt Nytt År i Bøler


Postet av: Per Inge 23.12.2011

Julehøytiden står for døren, og etter vintersolhvervet er det nye året på vei. Fordi det skjer mye morsomt og spennende i Bøler IF Friidrett, er det ikke vanskelig å glede seg over året som er gått. Vi opplever forsterket interesse for og betydelig øket deltakelse i vårt største og viktigste arrangement Nøklevann Rundt, og løpet hadde i 2011 med 658 fullførende det største antall deltakere noen gang. Vårt lille upretensiøse terrengløp Ulsrudvann Rundt har vokst og utviklet seg fra å være et knøttlite løp med typisk 7-10 av de mest aktive, til å samle over 60 skogsløpere på det meste. Vår gruppe for barn og ungdom har under ledelse av flittige hovedtrener Per Thomas Thomassen med verdifull assistanse fra stadig flere motiverte foreldre blitt livskrafig og stabil, og regelmessig deltar godt over 10 barn og unge på forskjellige stevner. Noen av våre yngre utøvere gjør seg også bemerket på resultatlistene, med prestasjoner og tider på toppnivå i Norge.

Samtidig er det fin aktivitet blant de voksne, og det skal ikke fortviles over at endel av seniorene holder "moden" alder så lenge de er aktive og det er i ferd med å komme nye unge utøvere. Alt dette forteller om et sunt og konstruktivt fellesskap som evner å motivere til innsats og aktivitet. Æren for det deler vi alle som på forskjellig vis og ulike aktivitetsnivåer er med i friidrettsgruppa og bidrar til miljøet vårt. Takk skal dere ha.

Styret i Bøler IF Friidrett gratulerer dere med året som vi snart legger bak oss, og ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!