Nyheter

Det går mot en strålende løpsfest på Haraløkka


Haraløkka er prydet i høstfarger, og lørdagens værvarsel kunne ikke ha vært bedre, med sol fra skyfri himmel og den perfekte løpstemperaturen 11 grader. Det går mot en solid deltagerrekord. Online-påmeldingen er nå er stengt, men det er åpent for etteranmelding fram til kl. 13.

Startlistene over dem som hadde meldt seg på innen torsdag kveld (pdf-format):

Startliste ordet alfabetisk etter fornavn

Startliste ordnet alfabetisk etter etternavn

Startliste ordnet etter kjønn, klasse og etternavn

Startliste etter startnummer (der de presumtivt raskeste har lave nummer)

Deltagere som har løpt før gjøres oppmerksom på at det blir visse justeringer av løypetraséen i år! Detaljer om dette finner du under "Mer".

Postet av: Trond Olav 05.10.2012

Justeringer av løypetrasé 2012

Løypa har de siste på årene vært noe kortere enn den originale lengden, etter at Korketrekker'n ble stengt, og traséen måtte justeres ved Fjellstadbakken.

Og i år kommer en ny endring - løypa følger for første gang en ny trasé en nyanlagt og flott grusvei langs Ulsrudvann. Tidligere gikk løypa på asfaltveien et lite stykke, før gikk over parkeringsplassen ved Østmarksetra. Nå følger altså traséen den nye grusveien, slik at det heretter blir null kontakt med biler.

For å kompensere for den stengte Korketrekker'n, justeringen ved Fjellstadbakken og den nyanlagte grusveien, flyttes startstreken et nøyaktig utregnet meter tilbake, slik at den totale løypelengden kommer nærmest mulig opp mot den originale lengden på 9700 m.