Trening barn og ungdom

Bøler IF Friidrett organiserer friidrettstrening for barn fra 6 år og oppover.  

Deltakelse på treningen krever medlemskap i Bøler IF Friidrett og innmelding kan man gjøre på denne siden. Medlemskap gjelder inntil man melder seg ut skriftlig til post@bif-friidrett.no

Alle er velkommen til å delta to ganger uten forpliktelser.

Spørsmål om trening, treningstider eller innmelding kan når som helst rettes til barnetrening@bif-friidrett.no eller ved frammøte på treningen.

Vi har nå følgende treningstilbud for barn og ungdom (NB! tilbud utgår vanligvis i skolens ferie) :

Det er trening mandager og onsdager.

Fremmøtested og tid avhenger av om det er sommertrening eller vintertrening. Endring av fremmøtested vil varsles på e-post, vår hjemmeside og på våre facebooksider.

Det er sommertrening fra mandag 30.4.2018. Siste mandagstrening før sommeren er 18.6.2018, siste onsdagstrening før sommeren er 20.6.2018.
Første mandagstrening etter sommeren er 20.8.2018, første onsdagstrening etter sommeren er 22.8.2018.


Vårt tilbud er:
Sommertrening er på Trasopbanen ved Oppsal arena. Oppstart er vanligvis etter påske forutsatt at snøen er borte og det er sommertrening fram til skolens høstferie. (NB! treningstilbud utgår i skolens sommerferie, pinse, 1. mai, 17. mai). Noen treninger på Trasopbanen vil utgå pga. fotballkamper, dette varsles av trenere. 

Vintertrening er på Nøklevann skole. Oppstart for vintertrening er etter skolens høstferie og det er vintertrening fram til snøen er borte på Trasopbanen, dette er normalt etter påske.

Mer om sommertrening her

Mer om vintertrening her